Forgot your password ?
Registration
Identification
Your username
Your password
Hold
Connection
Waiting
Create your account and have unlimited access to all Enelye websites.
Your username must be at least 4 characters long and of course not to be taken already.
Your username
Your password must be at least 6 characters long.
Your password
Confirmation
Your email address is very important, it will allow you to find your password in case of loss for example.
It will NEVER be sold or given to anyone.
Your email
Confirmation
I have read and accept the general conditions of use of the website
Confirm my registration
Forgot your password ?
No problem, we create another one for you, you receive it by email (check your spam), and you just have to personalize it directly on your Enelye account.
Your Username or Email
Reset my password
Geneworld.net
Certain features of sites are reserved for the members Enelye.
To take advantage completely of this one do not hesitate to create an account, it is free and fast !
HomeCreditsManga / CartoonsReleasesCollectionsDrawings / FictionsCulture of AsiaStoresSearch Search

FOLLOW GENEWORLD !

On FacebookOn Facebook
Suivre Geneworld sur Facebook
On TwitterOn Twitter

ZARU SOBA OU ZARU UDON

Zaru soba ou zaru udon
En été, beaucoup de japonais ont coutume de manger des nouilles froides. Ce plat, servi dans une passoire en bambou appelée zaru, peut être constitué de soba (à base de farine de sarrasin) ou bien d'udon (à ase de farine de blé).

Ingrédients :
Pour 2 ou 3 personnes :
- 1 sachet de soba ou udon (250gr)

La soupe :
- 250ml environ de soupe préparée avec le sobatsuyu (bouillon de soupe pour soba - vendu dans les épiceries asiatique), diluée avec de l'eau selon la proportion indiquée. (En général : 80ml de sobatsuyu + 170ml d'eau)

Le Yakumi (les condiments pour la soupe) :
- 5cm de poireau (ou 10cm de ciboulette)
- sésame blanc
- wasabi ou gingembre en tube (vendu dans les épiceries asiatique)
- (kisami)nori (feuille d'algues séchées coupées en petites lamelles)


Préparation et cuisson :
1 - Coupez les poireaux en deux dans le sens de la longueur.

2 - Puis émincez finement chaque morceau.

3 - Rassemblez dans une assiette tous les condiments (poireau, sésame, nori, wasabi ou gingembre)

4 - Préparez la soupe

5 - Préparez les soba : les mettre dans de l'eau bouillante pendant 6 min

6 - Une fois cuites, rincez les nouilles avec l'eau froide.

7 - Egouttez-les et servez-les dans une assiette (ou dans un zarusi vous en avez)

8 - Versez la soupe dans un petit bol, et ajoutez-y les condiments.

9 - Trempez les nouilles dans la soupe et dégustez.

COMMUNITY

Complexity :
1.00/51.00/51.00/51.00/51.00/5
Evaluation :
3.25/53.25/53.25/53.25/53.25/5

GENEWORLD GOODIES

Débardeur dos nageur - Kiki
Débardeur dos nageur - Kiki
Display all Enelye news
Access the Enelye discussion forums
Buy your mangas and comics on Manga Center

TOY CENTER

Buy your Scarlet and Violet Paradox Rift Pokemon on Toy Center

THE MOST POPULAR SEARCHES

  Fairy tail    Mes parrains sont magiques    Dschungelbuch - mowgli und seine freunde    Angela anaconda    Le bus magique    Power rangers    Chi - une vie de chat    Mirmo zibang !    Albert, le 5ème mousquetaire    Mouk    Naruto shippuden    Atomic betty    Grabouillon    Onegai my melody    Les aventures de robin des bois    Maya l'abeille    Kiki, entregas a domicilio    Beyblade burst    Sam le pompier    Petit ours brun    Les contes de la rue broca    El osito misha    Le petit nicolas    Cat's eye    Bible black : la noche de walpurgis    Minifée    Hello kitty    Wagamama fairy mirumo de pon !    Les aventures du marsupilami    Minus et cortex    Boku no pico    Shin angel    Kangoo juniors    Le royaume des couleurs    Ana wa akhi    Simsala grimm    La maison de mickey    Les triplés    Galactik football    Countdown conjoined !  
Geneworld.es Geneworld.fr Geneworld.net - Fighting cards - Mangavortex - Anoukis Shop - Pavillon Noir
Member site of the network Enelye - Copyright © 2004-2024, Anoukis Multimedia