Forgot your password ?
Registration
Identification
Your username
Your password
Hold
Connection
Waiting
Create your account and have unlimited access to all Enelye websites.
Your username must be at least 4 characters long and of course not to be taken already.
Your username
Your password must be at least 6 characters long.
Your password
Confirmation
Your email address is very important, it will allow you to find your password in case of loss for example.
It will NEVER be sold or given to anyone.
Your email
Confirmation
I have read and accept the general conditions of use of the website
Confirm my registration
Forgot your password ?
No problem, we create another one for you, you receive it by email (check your spam), and you just have to personalize it directly on your Enelye account.
Your Username or Email
Reset my password
Geneworld.net
Certain features of sites are reserved for the members Enelye.
To take advantage completely of this one do not hesitate to create an account, it is free and fast !
HomeCreditsManga / CartoonsReleasesCollectionsDrawings / FictionsCulture of AsiaStoresSearch Search

FOLLOW GENEWORLD !

On FacebookOn Facebook
Suivre Geneworld sur Facebook
On TwitterOn Twitter

NOUILLES AUX LÉGUMES DE NAGASAKI

Nouilles aux légumes de Nagasaki
Ingrédients :
- 10 g de Shiitaké (champignons « oreilles de nuages »)
- 200 g de nouilles au blé entier
- sel
- 300 g d’oignons nouveaux
- 2 cuillères à soupe d’huile d’arachides
- 1 cuillère à café de gingembre frais rapé
- 2 grosses tomates en morceaux
- 1 gousse d’ail écrasée
- 1 cuillère à café de fécule
- 125 ml de fond de volaille
- 2 cuillères à soupe de sauce de soja japonaise
- 2 cuillères à soupe de sherry
- poivre au moulin
- 1 trait de tabasco (chili mexicain)


Préparation :

1 – Faire tremper les champignons 30 min dans de l’eau tiède. Les couper ensuite en fins morceaux. Faire cuire al dente les nouilles au blé entier dans de l’eau légèrement salée. Couper les oignons nouveaux en fines lanières de 3 cm de large.

2 – Faire chauffer l’huile dans un wok. Y verser les oignons, le sel, le gingembre et les champignons. Faire cuire le tout sans cesser de remuer. Ajouter les morceaux de tomates et la gousse d’ail, et les faire cuire rapidement à l’étuvée. Retirer les légumes.

3 – Mélanger la fécule et le fond de volaille, verser le mélange dans un wok et laisser cuire. Assaisonner la sauce avec de la sauce de soja, du sherry, du poivre et du tabasco. Incorporer les nouilles et les légumes, bien mélanger et réchauffer le tout.
au

COMMUNITY

Complexity :
2.00/52.00/52.00/52.00/52.00/5
Evaluation :
3.50/53.50/53.50/53.50/53.50/5

GENEWORLD GOODIES

Sweat à capuche - Hauru
Sweat à capuche - Hauru
Display all Enelye news
Access the Enelye discussion forums
Buy your mangas and comics on Manga Center

TOY CENTER

Buy your Scarlet and Violet Paldea Evolved Pokemon on Toy Center

THE MOST POPULAR SEARCHES

  Boku no pico    Bible black : la noche de walpurgis    Naruto shippuden    Cat's eye    Le royaume des couleurs    Ana wa akhi    Grabouillon    Chi - une vie de chat    Les animaniacs    Fairy tail    Maya l'abeille    Minifée    Countdown conjoined !    Mirmo zibang !    El osito misha    Les aventures de robin des bois    Petit ours brun    La maison de mickey    Le bus magique    Dschungelbuch - mowgli und seine freunde    Mes parrains sont magiques    Albert, le 5ème mousquetaire    Le petit nicolas    Les triplés    Beyblade burst    Simsala grimm    Isshun de chiryou shiteita no ni yakudatazu to tsuihousareta tensai chiyushi, yami healer to shite tanoshiku ikiru    Mouk    Minus et cortex    Angela anaconda    Les contes de la rue broca    Les aventures du marsupilami    Kiki, entregas a domicilio    Sam le pompier    Shin angel    Galactik football    Okiraku ryoushu no tanoshii ryouchi bouei ~seisan-kei majutsu de na mo na kimura wo saikyou no jousai toshi ni~    Onegai my melody    Hello kitty    Wagamama fairy mirumo de pon !  
Geneworld.es Geneworld.fr Geneworld.net - Fighting cards - Mangavortex - Anoukis Shop - Pavillon Noir
Member site of the network Enelye - Copyright © 2004-2025, Anoukis Multimedia